Trükkök, hogy megakadályozzák az őrlést a holtágon

A hátuknak ívben kell lennie – vagy legalábbis síknak kell lennie – a holtágon. Amit nem szabad tenni, előretekintő. Az ívelt hátul az alsó hátsó és a gerinc izomzatára korlátozódik. A kerek hátra – ahol előre hajol – előidézheti a gerincét, ami növeli a sérülés kockázatát több módon. Beszéljen egészségügyi szakemberrel, mielőtt elkezdené az edzésprogramot.

Hajlítás

A rugalmasság akkor fordul elő, amikor a gerinc előre halad. Ha kerekítik előre, akkor hajlított, nem ívelt. Ezáltal a gerinc csigolyái összenyomódnak, de előremozhatók is. Ez a tömörítés egyenetlen nyomást gyakorol a gerinclemezére, és olyan folyadékot húzza ki, amely egyébként egyenletesen eloszlatná a gerincoszlop hatását. Ha a hátsó lapos vagy enyhén ívelt, a lemezek egyenesen lefelé nyomódnak, lehetővé téve az erő maximális eloszlását.

Technika

A legalapvetőbb technikája, amely javítja a testtartást a halálozás alatt, az a beállítás. A sörétek a rúd és a lábuk ellen ne legyenek távolabb, mint a vállak. Amíg a kezeidnek a szokásos halászfelszerelés során a lábain kívül kell lenni, tartsa őket a lehető legközelebb. Ez lehetővé teszi, hogy több térdre hajoljon, és visszafelé és lefelé nyomja a csípőjét. Ez a pozíció megszerzi a vállát a rúd mögött, és lehetővé teszi, hogy több lába haladjon. Amikor a sínt a padlóról tolja le, nyomja előre a csípőjét – kemény.

has

Erős hasi és obliques segít fenntartani egy íves vagy semleges gerincet a halálozás alatt. Nagy teherbírású alátámasztás érdekében nehéz hasizmokat kell keményíteni. Végezzen súlyos, súlyozott helyzeteket, legfeljebb 15 ismétlésenként. Ha több ismétlést tehet meg, add hozzá súlyt. A súlyos, súlyozott oldalsó kanyarok felépítik az obliquéit, amelyek sok tevékeny ség alatt stabilan tartják a törzsét. Legfeljebb 15 ismétlődést hajtson végre egy készletenként, és az oldalhajlításoknál győződjön meg róla, hogy a hátul továbbra is ívelt.

Tippek és trükkök

A síktól talpú cipőt viselje, ha a szerszámot kihalt. Az emelt sarokkal rendelkező cipők a térdeket előre mozdítják, ami megnehezíti, hogy a csípőjét leállítsa a síremlék kezdetén. Húzza a lábát a lábára, ne hagyja, hogy előledjen. Minél távolabb van a rúd, annál tovább húzza a hátát. A mellkas alatt tartsa a mellkasát, és ne próbálja meg húzni a hát alsó részét. Húzza vissza a vállát, ami segít fenntartani a helyes testtartást a lift alatt.