Tippeket a körömlakk felhordására

Házi festett körmük szakszerűen elvégezhetők, ha a megfelelő technikákat használják. Kezdje a tiszta körmöket, vékony rétegű körömlakkot, és tiszta fedővel zárja le. Gyakorlat tökéletes – gyönyörű körmöket lehet látni, mintha mindig a szalonban készültek volna.

Tisztítsa meg a körmét a körömlakk alkalmazása előtt, és otthoni manikűrje jobban fog kinézni és tovább tart. Távolítsa el a régi körömlakkot körömlakk eltávolítóval. Mosson kezet meleg szappannal és vízzel, különös figyelmet fordítva a körmére. Tisztítsa meg a körmeit egy körömpálcával. A szögeket hagyja szárazon megszáradni, vagy hajszárítóval szárítsa meg a körömlakk alkalmazása előtt. A körömlakk nem tapad megfelelően a nedves körmökre.

A körömlakkot két vékony rétegben alkalmazzuk, az egyik vastag bevonat helyett. A vastag, körömlakk bevonódik. Az ecset két oldalát csúsztassa a körömlakk belső nyílásához a felesleges polírozáshoz, ami a megfelelő mennyiségű körömlakkot hagyja az ecsettel. Az ecsetet simítsa a körme fölé, hosszú lassú ütéseket használva, kezdve a kutikulájától, és a köröm csúcsán végződjön. Festse az egyes szögeket, három ecsetvonással. Végezzük el az első kefésszálat a közepén, majd egy ecsetvonást a bal oldalon, majd a jobb oldalon. Átfedje az egyes ecsetvonásokat, hogy a körömlakk egyenletesen eloszolható legyen a körömön. Engedje meg, hogy a körömlakk teljesen megszáradjon, mielőtt egy második réteget felvenne.

Távolítson el minden olyan körömlakkot, amely a bőrére kerül. Miután befejezte a festés a köröm, dip egy pamut tampont a körömlakk eltávolító. Nyomja a gyapotszövetet a körömlakk eltávolító üveg belső nyílásához a felesleg eltávolításához, hogy ne csöpöghet. Óvatosan dörzsölje meg a gyapotszövetet a bőröd területére, melyet körömlakkal borítanak.

A színezett körömlakk felett egy tiszta körömlakk réteget alkalmazzon, hogy megvédje a színes polírozást a forgácsolástól. Győződjön meg róla, hogy a színezett körömlakk teljesen száraz, mielőtt a tiszta körömlakkot felhordja. A legjobb eredmény érdekében használjon olyan átlátszó körömlakkot, amelyet felső bevonatként jelöltek meg. A lakkozott körömlakkok erősebbek és ellenállnak a forgácsnak, mint a hagyományos körömlakkok. Alkalmazza a felső bevonatot ugyanazzal a technikákkal, mint a színezett körömlakk felhordására. Festse a réteg egyik rétegét a körme alján, hogy megvédje őket a törés ellen.