Olyan fehérjebárok, amelyek segítenek a súly megszerzésében

Függetlenül attól, hogy megpróbál-e súlyt szerezni az izomtömeg formájában vagy csak arra törekszünk, hogy néhány fontot hozzáadjunk általános egészségi okokból, a megfelelő kalóriák bevitele néha lehet trükkös. Ha elegendő ételt találsz kihívásnak, az egyik módja, hogy könnyebbé tegye a dolgokat, az étrenddel kiegészített fehérjékkel. Ezek a magas fehérjetartalmú, nagy kalóriatartalmú rudak kényelmes, on-the-go snackek, amelyek sokkal könnyebbé teszik a súlygyarapodást.

Attól függően, hogy melyik márkát vásárolja meg, az összetevők és tápértékek változhatnak. A fehérje sávnak legalább 15 gramm fehérje kell, legyen az edzője és a sportoló orvos, a Phoenyx Austin. Ezenkívül legalább 6 gramm rostot, transz-zsírt és kevesebb szénhidrátot kell tartalmaznia, mint a fehérje. Egy másik bónusz, ha a fehérje tejsavóból vagy kazeinből származik.

Különböző típusú fehérjecsíkok léteznek, köztük olyanok is, amelyek inkább a diétán és a súlycsökkenést célozzák célként. A súlygyarapodás során azonban egy olyan sávot szeretne, amely magasabb a kalóriákban. A súly megszerzése érdekében több kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit éget, ezért létfontosságú, hogy olyan sávot válasszon, amely segíti a napi kalóriabevitelt anélkül, hogy túlságosan tele lenne. Egy tipikus fehérje sáv körülbelül 280 kalóriát tartalmaz – hasonlóan a pulyka szendvicshez – jegyzi meg Carol A. DeNysschen, a táplálkozás professzora a SUNY Buffalo State-ben. DeNysschen hozzáteszi, hogy a legtöbb ember jobban érezni fogja a pulyka szendvicset, de ha elég kalóriát akarsz enni, akkor a kevésbé jó érzéssel rendelkező bár lehet a jobb lehetőség.

A fehérje sávban lévő kalóriák és fehérjék nem fognak szignifikánsan más hatást kifejteni a súlygyarapodásra, mint hogy ugyanazt a kalóriát és fehérjet kapják az egész élelmiszerből. A fehérjebárok hozzáadhatnak cukrot, de figyelmeztet Kristin Willard dietetikusra. Továbbá hiányozhat az alapvető tápanyagokból, amelyeket az élelmiszerben kaphat, és a bárok is költségesek lehetnek.

A Premade fehérje sávok sokszor kényelmesebbek lehetnek, és megfelelőek a kalóriaszükségletetekhez, de annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan terméket kapjon, amely pontosan megfelel az Ön számára, jobb lehetőség lehet a saját készítésére. A Georgie Fear dietetikus azt javasolja, hogy magas minőségű fehérjepor, teljes kiőrlésű gabonafélék, diófélék, magvak és lenmagok használjanak egészségesebb sávot. Nagy kalóriatartalmú sáv esetén használjon zabot, aszalt gyümölcsöt, földimogyorót vagy kesudiót és apróra vágott dióféléket.

Bar Breakdown

Calorie Crunching

Protein Bars Vs. Élelmiszer

Egy jobb bár