Mit enni, hogy megszabaduljon a hasa zsír természetesen

Valószínűleg sík és tónusú középső részre vágysz. Sajnos a hasa olyan terület, amely a testén nehéz a zsírt égetni. A túlzott hasi zsír növelheti a szívbetegségek és más súlyos betegségek kialakulásának kockázatát. A derékvonal csökkentésének kiemelkedő módja az, hogy ragaszkodjon a szigorú étrendhez, amely tápláló mennyiségű szénhidrátot, zsírokat és fehérjéket tartalmaz. Bizonyos ételek fogyasztása segít megszabadulni a hasi zsírtól.

A kalória egy energia egység. A szervezetnek szüksége van a kalóriák megfelelő működésére. A kalóriák az Ön által fogyasztott ételekből és italokból származnak. Ha nem sikerül a túlzott kalóriát kihagyni, aktívak, akkor veszélyes zsírvá alakulhatnak át, és elősegíthetik a súlygyarapodást. A zsír nagy részét végül a hasában tárolják.

A zsírok is alapvető fontosságúak a tested számára. A zsírok, amelyek korrelálnak a lipidek nevű anyagokkal, szerves vegyületek, amelyek szénből, hidrogénből és oxigénből állnak. Telített és telítetlen zsírsavak vannak. A telített zsírok rosszak az egészségre, mert emelik az LDL-szinteket vagy a káros koleszterinformákat. Éppen ellenkezőleg, a telítetlen zsírok előnyösek, mivel csökkennek a koleszterinszintek. A túlzott mennyiségű telített zsírok fogyasztása egészségtelen, és növelheti a hasát.

Meg kell tartania egy olyan étrendet, amely az alacsony kalóriatartalmú, tápanyag-sűrű élelmiszerekre koncentrál, mint a teljes gabonafélék, a zöldségek és a gyümölcsök, hogy megszabaduljon a hasuktól.

A grapefruit, a körte és az alma olyan gyümölcsök, amelyek segítenek a középső törzs simításában. A grapefruit gazdag C-vitaminnal és csökkentheti az inzulin szintjét a szervezetben. A megnövekedett inzulinszintek arra kényszerítik a testedet, hogy megragadja a zsírt és tárolja azt. Szőlőben gazdag grapefruit is. A szálas rengeteg élelmiszerek teszik a szervezet további kalóriákat. A FitnessTipsForLife.com egy 12 hetes tanulmányt idézett fel a Scripps Clinic kutatói szerint, akik azt találták, hogy a résztvevők félig grépfrút fogyasztottak minden étkezéskor átlagosan 3,6 lb-t. Az alma és a körte alacsony kalóriatartalmú gyümölcsök, amelyek szintén magas rosttartalmúak. Ezért a szervezetnek elégetnie kell a kalóriákat, hogy lebontsa a gyümölcsöket. A Rio de Janeiroi Állami Egyetem dolgozói felfedezték, hogy a túlsúlyos nők, akik naponta három almát vagy körtét fogyasztottak, többet veszítettek el, mint a nők, akik rendszeresen nem fogyasztották ezeket a gyümölcsöket.

A brokkolinak a táplálék egyik legfontosabb elemévé kell válnia, hogy eltávolítsa a hasi zsírt. A brokkoli hatékonyan növeli az anyagcserét, mert kalciummal és C-vitaminnal van töltve. A brokkoli étkezés különösen hatásos, mivel a kalcium összefügg a súlycsökkenéssel és az anyagcseréjét cselekvésre készteti. A C-vitamin ugyanakkor segíti a kémiai elemek felszívódását.

A zabpehely egy egész gabonaszem, amely tápláló szénhidrátokat és zsírban oldódó rostokat tartalmaz, amelyek megemelik a magas koleszterinszintet. A zabpehelyben található rost csökkenti az inzulinszintet és erősíti a szervezet anyagcseréjét.

Kalória

Fats

Ételek enni

Gyümölcsök

Zöldségek

Teljes kiőrlésű gabonák