Mi az átlag mérföld, amit egy 60 perces spin-osztályban?

Tudod izzadt ki egy Spin osztály álló kerékpár, hogy szó szerint nem megy sehova. Szimulálhatja a dombok és a síkságokon át tartó lovagolást, vagy a szelek feletti lovagolást, mindezt a kerékfordítással, amely megváltoztatja a lovaglás ellenállását. Néhány kerékpáros mérföldre is bolygat, ahogyan a nyílt úton is. A pontos távolság a sebességtől és a pedálozás teljesítményétől függ.

Átlagos

A hivatalos Spin site azt állítja, hogy egy személy percenkénti 80-110 fordulat / perc sebességgel pedálozik egy 40 perces osztályra, amely kb. 15-20 mérföldre terjed ki. Ezen becslés alapján egy óra alatt 22,5 és 30 mérföld között terjed ki, ha hihetetlenül agresszív sebességgel jár.

Hills

Ahogy lassít a dombokon a szabadban, az ellenállóképesség növelésével a dombok szimulálásával is lelassít. A Spinning szervezet azt ajánlja, hogy a dombokat 60-80 rpm vagy percenkénti fordulatszámon haladja meg. Amikor szimulálja a hegymászó dombokat, ez a lassabb ütem azt jelenti, hogy Ön a 80-110 rpms-es sík földön lévő távolság körülbelül 75 százalékát fedezi. Egy olyan osztály, amely leginkább dombokból áll, vagy egy hosszú hegymászásból áll, az út mentén körülbelül 16-20 mérföldre, az 22,5-30 helyett.

Pontos mérések

A legtöbb osztályban dombok, lakások és szélerőforrások keverednek. Minél jobban illik, annál gyorsabban tudsz támadni az akadályokat, és minél messzebb jársz. Az egyetlen lehetőség a pontos távolság nyomon követésére egy kerékpár megtalálása egy olyan csatolható eszközzel, amely a megtett mérföldeket követi. Ezek nem szabványos kiegészítők, de érdemes lehet befektetni, hiszen képesek nyomon követni a pulzusszámot és a kalóriákat.

Class Intentions

A beltéri kerékpáros osztály célja nem az, hogy egy meghatározott mérföldet lefedjen, hanem egy magas színvonalú edzést. Ha nagyon gyors sebességgel pedálozik, kevés ellenállással, sok “mérföldet” fedezhet fel, de nem próbálja meg az erejét vagy a pulzusszámát. Ha a seggfej pattog a székben, és a lábát gyorsabban mozgatja, mint 120 rpms, valószínűleg túl kevés ellenállása van. Menj olyan ütemben, hogy mérsékelt vagy magasan képzett zónába helyezi, és a mérföld számai nem számítanak.