A legjobb gyakorlatok egy nagy fenekért

Bár a testmozgás nem változtathatja meg a genetikáját, akkor egy görnyedő hátsó részet kaphat azáltal, hogy az izomot célzott, pont-specifikus gyakorlatokkal állítja elő. A Butt edzések segítenek elérni a kerekített, tónusú alakzatot, és addig adják hozzá azt a helyet, ahol hátsó nézetben szeretné, ami farmerben vagy bikiniben működik. Ezek a gyakorlatok nem igényelnek speciális felszerelést, és a nappali magánéletében is elvégezhetők, így időt takaríthat meg egy hétköznapi seggfej-edzésre, hogy megkaphassa a kívánt testet.

Funkció

A célzott gyakorlatok segíthetnek az izomépítésben. További izomtömeg segíthet, hogy egy kerek, görbe hátul. Míg az edzőteremben lévő súlygépek egy lehetőség, saját testtömegét és székét az ebédlőasztalból használhatja klasszikus edzéssel, hogy javítsa a seggét. Ha szeretné változtatni az alsó test testmozgását, az egyszerű eszközök, mint például a fitness labda vagy az ellenálló szalagok elérhetőek az edzéshez.

típusai

Bár számos különböző gyakorlatot alakítottak ki a fenekedre, a tüdőt, szálkát és guggolást érintő változások kulcsfontosságúak a hatékony alsóbb testmozgás szempontjából. Végezzen el egy alapvető lökést azáltal, hogy előrehajol előre egy lábával, hajlítsa az első térdét. A plióért álljon lábaddal és lábujjhegyek mutassanak rá, majd térdre hajolva, leeresztve a medencét. Tartsa a lábát, vagy szétvágja a váll szélességét a guggoláshoz, térdre hajolva, miközben a hátát egyenesen tartja. Ugorj ezekre a mozdulatokra, adj hozzá egy csavart vagy egy munkát, hogy alacsonyabbra ugorjon egy guggolással vagy plijzzel, hogy fokozza a rutinodat.

Jelentőség

A jobb feneké megteremtése megköveteli, hogy a glutákat és az őket támogató izmokat – a csípő flexorokat és a combcsontokat – dolgozza fel. A tónus, az erőkifejtés és a súly edzés segíteni fog abban, hogy izomokat építsen, ahol azt szeretné. Tartalmazza az erőkifejtési mozdulatokat, mint például az alsó testtónus rutin, legalább hetente kétszer, valamint a szív-és érrendszeri gyakorlást, hogy megfeleljen a Centers for Disease Control és a megelőzés fitness ajánlásoknak.

Időkeret

Kaphat egy kerekített csiklandó és görcs csípő nélkül jelentős időbefektetés. Buttspecifikus edzések mindössze öt percről 15-20 percig tartanak, hetente néhányszor. Néhány percnyi célzott tonizáló gyakorlatok hozzáadása megkülönböztetést jelenthet, vagy dönthet úgy, hogy hosszabb edzést is tartalmazhat a jelentősebb hatás eléréséhez. Növelje a célzott testmozgás ütőépítő hatásait egy olyan kardiovaszkuláris rutin követésével, amely mind a csípőjét, mind a csípőjét jól működik.

Figyelem

A célzott fenékmozgás nehézségekkel járhat a térdre, ami törést és kényelmetlenséget okoz. Ellenőrizze pozícióját minden egyes gyakorlatban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a térd nem nyúl tovább a lábujjához a lábujjhegyek alatt, hogy csökkentse a stresszt. Ha közös gondja van, forduljon az egészségügyi szolgáltatójához, mielőtt hozzásegít teniszépítő gyakorlatokat az edzésprogramba.